fredag 19 juni 2009

Snabb uppdatering.....

Midsommar över för denna gång, tack för en super kväll Kajs!

Tjejerna däckade i bilen på väg hem och gick från bilen direkt in i sängarna för att sova, ingen av dom verkade sugna på att stanna uppe, tack och lov! Jag ska alldeles strax kila mot sängen, upp kl 6 till morgonen och busa med barnen. Hoppas Idlan sover lite längre till morgonen, men risken/chansen är nog jäkligt liten att det kommer hända.

Imorgon ska vi försöka få upp listerna i sovrummet, flytta in Emmisen dit för att sedan börja sätta lister på hennes rum. Det är ett jäkla fixande och trixande i och med att vi satt dit elementsrör som ska gå bakom listerna, men det där fixar Per. Hoppas Emmisen går med på planerna också, det underlättar ju en hel del.

Vad ska mer göras? Jo, hallen ska tapetseras...det ska upp hyllor i två rum så att man kan utnyttja plats till förvaring. I ena rummet kommer hyllan att fungera lite som ljuddämpning eftersom Idlan nu sover vägg i vägg med köket och vi vill ha det lite mindre lyhört. Det ska också fixas så jag kan ha min syhörna där inne hos henne snart igen.

1 kommentar:

SkogsKajsa sa...

Tack själv sis! Det var jättekul att ni ville och kunde komma!