fredag 3 juli 2009

Snabbis igen...

Imorgon körs barnen till sin mormor och morfar där dom ska stanna tills på söndag! Jag och maken har som åtagande att vi ska fixa iordning minst 2 rum i huset och helst även gäststugan. Per ska koncentrera sig på lister och hyllor medan jag specialiserar mig på att gå igenom gäststugans alla kartonger och soterar ut vad som ska sparas och vad som ska slängas/ges bort. Det är otroligt vad mycket skit man samlat på sig under åren!

Har redan 2 saker som jag klarat adoptera bort och det är barnens gåstol som ska flytta till "moster Lini" i väntan på nya kusiner där som kan använda den. Klart är också en matta som ska flytta till "moster Kajsa", så nu är det bara trehundrasjuttiofyratusenfemhundrasextioåtta saker kvar att gå igenom, haha.

Jobbet går bra,, jag trivs jättebra med kollegorna och lär mig massa nytt mest varje dag när det gäller mina arbetsuppgifter. Lite omställning är det, eller snarare stor omställning, att gå från ett företag till ett annat men behålla arbetsuppgifterna eftersom rutinerna är så olika från ställe till ställe. En liten dröm har väckts i mig och det är att någon gång kunna bli ekonomisk rådgivare...

Inga kommentarer: