fredag 31 juli 2009

Vår minisemester

Tisdag morgon verkade det som om vädret skulle hålla sig rätt fint för en gångs skull så jag kände att det var dags att passa på med en liten semester nu! Per hade fullt upp här hemma så jag och tjejjerna drog med mormor (deras, inte min) och tog en roadtrip till Strömstad. Väl på Selätersbadet såg det ut så här:















Efter Strömstad så bestämde vi oss för att åka till morfar och sova över där och där blev vi kvar ända till torsdag. Här har jag och Emmis varit och plockat kantareller. Att plocka kantareller med en 2,5-åring på axlarna var inte det lättaste, men skogen var tydligen "ushamejja!!" och den bet henne hävdade hon. Lite spännande var det dock att plocka "tantalella" till mormor.


Idlan var allmänt grinig och trött mestadels av onsdag och torsdag och så här skönt somnar man när mormor grejar i håret på en (märk gurkan i handen, haha)



Även fröken finemang aka Emmis hade det gött hos moffarn. Hon har med sina specialkunskaper försökt bryta ner både sin mor och mormor...uträknat enerverande, var det så vi sa va?

Inga kommentarer: