torsdag 31 december 2009

Bra början, dåligt slut...

Kvällen började bra, vi åkte till grannen och åt gott och hade trevligt sällskap. Vid 20:30 pallade inte riktigt ungarna längre, eller, det var sanning med modifikation för det var nog vi som inte pallade ungarna längre för alla vet nog hur barn blir när dom blir övertrötta. Satte oss i bilen (ja, vi tog fånigt nog bilen för det är så satans kallt, inga ficklampor har vi och vi hade endel som skulle med). och åkte de 200 meterna hem. Halvvägs uppför backen hemma hos oss fastnar bilen...det STINKER bränt. Backar nerför backen, ska ta nytt tag...inget tag fås! Ut och kolla: P U N K T E R I N G ! ! ! ! Och inte nog med denna jävulskap, det är oljespår efter oss från grannens håll!!!!

Nu sitter vi och inväntar att barnen somnat så ska vi ta traktorn och bogsera upp bilen och sedan blir det väl att invänta att få kasta pengar i sjön.

Ärligt talat, 2009 kan inte bli så jävla mycket bättre. Det skulle väl vara om vi råkade hitta en bortglömd trisslott med miljonvinst på inom 2 h 58 minuter, men det lär väl inte hända.

Inga kommentarer: