fredag 15 januari 2010

Nya året

Nu var det ett tag sedan jag skrev, livet kom mellan! Denna vecka har jag skött mig riktigt bra, sammanlagt 120 minuters promenad hittills. Ska försöka få till åtminstone 60 minuter till under helgen, helst mer. Enda godsakerna som förtärts är för övrigt popcorn en dag, annars så har jag skött mig där också. Mindre måltider, frukt till mellanmål, Blutsaft för att få upp järnet i kroppen. Ja, där var nog sammanfattningen.

Nej, dags att fixa en grej, gonatt!

2 kommentarer:

Lina sa...

Tack för idag sis och sorry att en hel dag gick utan att du fick jobba på dina 60 minuter av promenad. Blir en riktigt lååång en i morron stället kanske.

Hittade receptet på LCHF-kladdkakan och tänkte testa imorron. Hade gärna gjort den idag till lördagsmys men kokade visst alla äggen till frukost imorse. Mickes päron tittade förbi precis samtidigt som jag kom hem och hade fika med sig. Kakorna såg så goda ut och jag fick sitta och gnaga på ett osthörn. Dessutom förstod de inte riktigt grejjen med LCHF när jag försökte förklara. Tror att de trodde att jag trodde att det var nyttigt fast de visste att ost var fett o onyttigt.

På tal om ost så gjorde jag ortchips istället för naccos idag och det var ju urmums!

Tuss sa...

Mina flickor! Roligt ni haft en dag ihop. Avundsjuk. Men jag fick ju träffa syster Kajsa i stälet. Vi hade åxå det bra. Försökte "lura" i henne zuccinilasagne. Tji fick jag. Hon åt fars fårstek i stället.
Kram.