måndag 24 november 2008

Förvirrande dag

Vet inte riktigt vad jag ska tro om dagen, hur jag än gör så kommer det bli en relativt stor förändring i mitt liv ang. jobbet men på vilket sätt är osäkert. Ibland vet man inte om man ska vara nöjd eller missnöjd, detta är ett sådant tillfälle. Jag smakar på möjligheterna så får vi se vad som händer helt enkelt.

Det var hur skönt som helst att få komma ut lite själv och tjejerna hade det jättebra här hemma med pappsen och farmor. Emmis har börjat gråta när jag åker ifrån henne (dom få gånger jag gör det vill säga) medan Ida inte förstår någonting. Det blev tyvärr lite stressigt då mötet på jobbet drog ut på tiden så att titta efter en jacka som jag planerat var inte ens att tänka på. Just nu har jag en lite för stor jacka som jag ärvt av Per och jag känner mig lagom fin och kvinnlig i den när jag ska till stan eller liknande. Här hemma går det ju annars bra att ha den. Min fina jacka är fortfarande för liten, kanske passar om 5 kg (?).

Ååååååh! En bit äppelpaj ligger på bänken bakom mig och lockar...kanske borde slänga den i soporna så är den borta, för såpass desperat är jag inte så jag tar upp saker från soporna!! *ler*

1 kommentar:

Fröken smal sa...

Kasta den i soporna - å det fort ;! Pepp, pepp!

Kramar från en annan mamma som jagar kilon!

Http://frokensmal.blogspot.com