lördag 22 november 2008

Helt underbart

Jag fick lite ensamtid ute med Emmis förut vilket inte hänt på väldigt länge. Vi gick ut med soporna, inspekterade carporten, vinkade till pappsen o lillasyster i fönstret, jagade pissen och var riktiga äventyrare. Emmis var jättesöt i sin lite för stora overall, haha!

Vi tog efter upptäcksfärden hemma på backen en liten längre tur, och för er som vet hur det ser ut här så gick vi ända ut till 61an! Emmis var duktig och gick nästan hela vägen dit, förutom en jobbig utförsbacke. Pissen Azrael följde med oss hela vägen. Vi tittade på bilar, traktorer, hus, hästar och vatten i vilket Emmis ville bada. Vägen hem fick jag bära rätt mycket för då började dom små benen bli lite trötta, men det var en väldigt stolt Emmis ändå som fick berätta för pappa om saker hon sett på promenaden och sedan fick vara stor tjej och dricka te med mamma.

Jag funderar på att försöka hitta fler vegetariska rätter eler iallafall rätter som inte innehåller potatis, pasta, ris etc. Tänkte prova och se hur man mår om blir lite mer GI-inriktad och ska försök få med familjen på det också.

Inga kommentarer: