onsdag 4 mars 2009

"Emmi åka bebisar!"

Igår var det ortopedbesök med Idla (STORA tack till moster Kerstin som så snällt ställde upp och passade Emmisen, det var guld värt!!!!), idag är det återträff med Idlans barngrupp på BVC och imorgon är det Emmis tandläkarbesök och barnens farmor passar Idlan under tiden. Funderar lite på kyrkis imorgon också, Emmis ser så fram emot att få leka med andra barn.

Igårkväll vaknade Emmis och var HYSTERISK! Måste ha varit något hon drömt om det inte handlade om nattskräck där dom fortfarande sover om jag förstått rätt. Hon gallskrek för allt oavsett om vi nekade henne något eller hon fick som hon ville. Tillslut lugnade hon sig lite och vi fick gå ur rummet för att inte dra igång ännu en omgång utbrott. Efter det smågnällde hon lite ett tag, men somnade tillslut tillsammans med vovvarna Nanis och Trassel.

Nanis är Emmis lilla gose-schnauzer och Trassel är egentligen Idlans gosevovve, men på sista tiden har det låtit "Emmi lånar Idas Trassel!".

Igår blev det ägg och bacon till frukost, ägg till mellanmål när vi var till ortopeden, ägg till lunch och kyckling till middag. Det stora som bröt mönstret med kycklingprodukter vid varje måltid var kvällens morötter som jag smaskade på vid säsongspremiären för Desperate Housewifes. Tyvärr fick jag aldrig se detta avsnitt i sin helhet för det var efter första reklampausen som Emmisen bestämde sig för sitt utbrott....ligistunge! *skrattar*.

Snart ska jag ta tag i detta med träningskort, vore bara roligt att ha någon att träna med!

Inga kommentarer: